Vi tilbyder

Brændepalle Ask

Vi kan leverer dette med en lastbil på adressen, vi forsøger at stille pallen med brændet, hvor kunden ønsker det, så godt som muligt. Men placeringen af pallerne afhænger lidt af de fysiske forhold hos dig. Da der bruges en El-pallevogn er det nødvendigt at der er fliser / belægningssten eller anden fast “kørevej”. Løst grus- granit og lignende kan der ikke køres på, i så fald bliver pallerne stillet hvor fast kørevej ophører.
Kunden er også meget velkommen til selv at afhente brænde på vores adresse, dette kan ske ifølge individuel aftale.

Der er 1,4 skrm kløvet træ på hver palle. Vægt ca. 500 kg. Brændet er skovet sidste vinter, og savet/kløvet i foråret. Dette betyder at brændet er tørret hos os, og kan bruges denne vinter, hvis du følger vores gode råd omkring håndteringen af brændet.

Brændet er kløvet, og længden er 25 – 27 cm. Da træet er maskinkløvet kan der være lidt forskel på størrelsen af træet. Brænde der leveres i løbet af forårs månederne (frisk træ) skal tørre sommeren over inden det er klart til brug.

Hvis du ønsker varen, kan det leveres med vognmand, det er også muligt at hente træet på pladsen. Vægt pr. palle ca. 500 kg – Mindste mængde der kan købes er 1 palle.

Prisen pr. palle er inkl. moms og levering ved min. 4 paller indenfor 20 km fra produktionsadr.

Da vi selv er i skoven og godkende det råtræ som indkøbes, har vi en sikkerhed for at der kun er kvalitetsprodukter i vores sortiment.

Ring og bestil dit brænde nu – 40 14 41 10

Skriv til os

Har du spørgsmål eller andre henvendelser er du velkommen til at udfylde formularen nedenunder!

  null

  BRÆNDE

  null

  PLANKER

  null

  KULLA